Rajasthan LDC 12 August 1st or 2nd paper Answer Key || RSMSSB LDC Solved paper 2018

Rajasthan LDC 12 August 1st or 2nd paper Answer Key || RSMSSB LDC Solved paper 2018 RSMSSB LDC Question Paper 12-08-2018 Download Junior Assistant Exam 2018

Rajasthan LDC 12 August 1st or 2nd paper Answer Key || RSMSSB LDC Solved paper 2018

LDC {Lower Division Clerk} examination on date 12th August 2018 First Shift from 08:00 AM to 11:00 AM. Exam was conducted for candidates whose name starts with A to G alphabet. Now after completing the exam at all examination centers Second Shift aspirants are looking for RSMSSB LDC 1st Shift Question Paper 12 august 2018 Pdf in Hindi / English online at the internet. दिनाक 12 अगस्त 2018 को आयोजित राजस्थान कनिष्ट सहायक परीक्षा के 1st पेपर {सामान्य ज्ञान, दैनिक विज्ञान, गणित} विशय के लिए जारी हो गया है All of you know that 2nd shift paper will start from 02:00 PM to 03:00 PM. Candidates who have attempted this exam at all centers can share Today RSMSSB LDC Asked Question 2018 & 1st Shift Paper below through comment section. It can be helpful for the aspirants who are going to conduct next shift paper.

RSMSSB LDC Answer Key 12 August Paper Solution Paper 1st

RSMSSB LDC Answer Key 12 August Paper Solution Paper 2nd

RSMSSB LDC Quiz Paper Solution Paper 1st

RSMSSB LDC Quiz Paper Solution Paper 2nd

Q 1. is the main component of natural gas

Ans-Methane

Q 2. Who is the example Tharmostig of polymer?

Ans-Backlight

Q 3. Compound HC = C – CH2 – CH = IUPAC name of CH2

Ans. (D) Paint – 1. Ain – 4 – in

Q 4. Select the Eromaitik compound.

Ans. —

Q 5. CFC are chemically more permanent, as they do not?

Ans. (A) H

Q 6. When the periodic table comes from top to bottom then the size of alkali metals?

Ans. (A) grows.

Q 7. Plaster of Paris is the chemical formula of ”

Ans-Caso 4.2 H20

Q 8. Which of the following is the untrue statement to merge the ammonia of alkali metals?

Ans. (D) Nature is Paratichumabakiy.

Q 9. What substance does Balichig powder on heating with chlorine?

Ans. (D) Extinguished dribble

Q 10. Which of the following is the example of a physical change?

Ans. (A) The ejaculation of paper

Q 12. When the CO2 flows into the lime water, lime water becomes the

Ans-Milky

Q 13. When is the chemical reaction?

Ans. (D) activation is energy affected.

Q 14. During which process, the Haber process makes the surface of the ammonia and iron (Fe) weak and breaks down?

Ans. —

Q 15. If the bulb of 100 watts is taken in 10 hours work, will the amount of electricity be consumed?

Ans. (B) 1 KWh (Power = 1 unit)

Candidates का प्रथम Alphabet Exam Date Exam Times
A-G तक 12.08.2018

8 बजे से 11 तक
2 बजे से 5 तक

H-M तक 19.08.2018

8 बजे से 11 तक
2 बजे से 5 तक

N-R 09.09.2018

8 बजे से 11 तक
2 बजे से 5 तक

S-Z तक 16.09.2018

8 बजे से 11 तक
2 बजे से 5 तक

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *